Prima pagina Produse noi Instructiuni de folosire Termeni Contact
Cos cumparaturi

 

 

Cosulet decorat

Cosulet elegant, ideal pentru domnisoarele de onoare. Se poate folosi pentru petale de trandafir sau cocarde.

Detalii

Iconita argint AG001 10

Iconita de argint cu Fecioara Maria si Pruncul. Este ideala pentru a fi folosita ca marturie la nunti sau botezuri. Dimensiuni: inaltime - 4.5 cm, latime - 2.8 cm. Comanda minima 30 bucati.

Detalii

Iconita I017 1

Iconita cu Fecioara Maria si Pruncul. Este ideala pentru a fi folosita ca marturie la nunti sau botezuri. Comanda minima 30 bucati.

Detalii

Iconita Sf Fecioara I017

Iconita cu Fecioara Maria si Pruncul. Este ideala pentru a fi folosita ca marturie la nunti sau botezuri. Comanda minima 30 bucati.

Detalii

Marturie magnet I001

Iconita Fecioara Maria si Pruncul cu magnet. Este ideala pentru a fi folosita ca marturie la nunti sau botezuri. Comanda minima 30 bucati.

Detalii

Medalion dublu M006

Medalion dublu in forma de trandafir, in interior cu Sfanta Familie. Poate fi folosit ca marturie la nunta sau botez. Comanda minima 30 bucati.

Detalii

Medalion M003

Medalion cu Fecioara Maria si Pruncul. Poate fi folosit ca marturie pentru nunti sau botezuri. Comanda minima 30 bucati.

Detalii

Medalion M005 1

Medalion cu Fecioara Maria si Pruncul. Poate fi folosit ca marturie la nunti sau botezuri. Comanda minima 30 bucati.

Detalii

Pahare miri cu strasuri

Set 2 pahare sampanie pentru miri si nasi, decorate cu strasuri. Acestea sunt special create pentru petrecerea de nunta, pentru o atmosfera eleganta, de neuitat.

Detalii

 
 

Galerie foto

Dream Wedding

Dream Wedding

A sosit ziua mult visata, pe care ai asteptat-o atat de mult... Printre lumini si umbre calde, intr-o magica atmosfera a iluziilor si visului, veti fi voi doi, impreuna cu cei dragi si dorintele voastre de viitor.

Happy Birthday

Happy Birthday

O zi speciala pe care vrei sa o aniversezi intr-un mod special? Incearca sky-lanterns si surpriza invitatilor va fi una de proportii... Jocuri de culoare si lumini, bucuria lansarii si dorinte puse la pasirea pragului unui an nou vor fi darurile de ziua ta si amintiri de suflet.

Lovers Night

Lovers Night

Vrei doar pentru voi doi o seara magica, de neuitat? Incearca sa-i faci o declaratie de dragoste cu lampioane in forma de inima, ce vor purta iubirea voastra departe, in noapte. Lumanari, petale de trandafiri si totul devine incandescent.

Special Party

Special Party

Vrei sa dai un aer nou petrecerii tale? Incearca sa lansezi impreuna cu prietenii tai sky-lanterns, baloane sau tunuri de confetti. Cu siguranta toata lumea va tine minte aceasta petrecere...