Prima pagina Produse noi Instructiuni de folosire Termeni Contact
Cos cumparaturi

 

 

Bilute gel albastru

Bilute de gel albastre, tratate cu Ag, ideale pentru decoratiuni florale. Isi maresc volumul in apa pana la de 250 ori, ajungand la un diametru 2-3cm. In acestea se pot cultiva si plante cu radacina, cum ar fi areca, dracena, ficus, iedera.Plic de 10 gr.

Detalii

Bilute gel galben

Bilute de gel galben, tratate cu Ag, ideale pentru decoratiuni florale. Isi maresc volumul in apa pana la de 250 ori, ajungand la un diametru 2-3cm. In acestea se pot cultiva si plante cu radacina, cum ar fi areca, dracena, ficus, iedera.Plic de 10 gr.

Detalii

Bilute gel mov

Bilute de gel mov, tratate cu Ag, ideale pentru decoratiuni florale. Isi maresc volumul in apa pana la de 250 ori, ajungand la un diametru 2-3cm. In acestea se pot cultiva si plante cu radacina, cum ar fi areca, dracena, ficus, iedera.Plic de 10 gr.

Detalii

Bilute gel portocaliu

Bilute de gel portocalii, tratate cu Ag, ideale pentru decoratiuni florale. Isi maresc volumul in apa pana la de 250 ori, ajungand la un diametru 2-3cm. In acestea se pot cultiva si plante cu radacina, cum ar fi areca, dracena, ficus, iedera.Plic de 10 gr.

Detalii

Bilute gel rosu

Bilute de gel rosii, tratate cu Ag, ideale pentru decoratiuni florale. Isi maresc volumul in apa pana la de 250 ori, ajungand la un diametru 2-3cm. In acestea se pot cultiva si plante cu radacina, cum ar fi areca, dracena, ficus, iedera.Plic de 10 gr.

Detalii

Bilute gel roz

Bilute de gel roz, tratate cu Ag, ideale pentru decoratiuni florale. Isi maresc volumul in apa pana la de 250 ori, ajungand la un diametru 2-3 cm. In acestea se pot cultiva si plante cu radacina, cum ar fi areca, dracena, ficus, iedera.Plic de 10 gr.

Detalii

Bilute gel transparent

Bilute de gel tratate cu Ag, ideale pentru decoratiuni florale. Isi maresc volumul in apa pana la de 250 ori, ajungand la un diametru 2-3cm. In acestea se pot cultiva si plante cu radacina, cum ar fi areca, dracena, ficus, iedera.Plic de 10 gr.

Detalii

Bilute gel verde

Bilute de gel verzi, tratate cu Ag, ideale pentru decoratiuni florale. Isi maresc volumul in apa pana la de 250 ori, ajungand la un diametru 2-3cm. In acestea se pot cultiva si plante cu radacina, cum ar fi areca, dracena, ficus, etc.Plic de 10 gr.

Detalii

 
 

Galerie foto

Dream Wedding

Dream Wedding

A sosit ziua mult visata, pe care ai asteptat-o atat de mult... Printre lumini si umbre calde, intr-o magica atmosfera a iluziilor si visului, veti fi voi doi, impreuna cu cei dragi si dorintele voastre de viitor.

Happy Birthday

Happy Birthday

O zi speciala pe care vrei sa o aniversezi intr-un mod special? Incearca sky-lanterns si surpriza invitatilor va fi una de proportii... Jocuri de culoare si lumini, bucuria lansarii si dorinte puse la pasirea pragului unui an nou vor fi darurile de ziua ta si amintiri de suflet.

Lovers Night

Lovers Night

Vrei doar pentru voi doi o seara magica, de neuitat? Incearca sa-i faci o declaratie de dragoste cu lampioane in forma de inima, ce vor purta iubirea voastra departe, in noapte. Lumanari, petale de trandafiri si totul devine incandescent.

Special Party

Special Party

Vrei sa dai un aer nou petrecerii tale? Incearca sa lansezi impreuna cu prietenii tai sky-lanterns, baloane sau tunuri de confetti. Cu siguranta toata lumea va tine minte aceasta petrecere...