Prima pagina Produse noi Instructiuni de folosire Termeni Contact
Cos cumparaturi

 

 

Aranjament central cu pene de strut SL50103

Aranjamene centrale din spandex pentru masele de la restaurant cu 30 pene de strut albe , baza luminata , inaltime 1m . Sunt absolut superbe si confera foarte multa eleganta . Sunt ideale pentru nunta , creand o atmosfera unica, de vis... Nu este necesara conectarea la priza , functioneaza cu baterii. Produsul se poate inchiria sau cumpara . Pretul pentru inchiriere este 200 RON . Se recomanda folosirea unui singur aranjament central, pe masa invitatilor

Detalii

Aranjament central pene strut si flori

Aranjament din pene si flori-daca nu doriti un aranjament doar din pene , le puteti combina cu diverse flori , ex cale , intr-o vaza cilindrica cu bile de gel . De la noi puteti achizitiona vaza cilindrica , bilele cu gel si penele.Eventual acest aranjament poate fi si iluminat , vezi baze cu leduri sau leduri submersibile.

Detalii

Aranjament maxi pene strut

Aranjament din 90 pene de strut ,pe vas transparent tip clopot cu bile de gel si iluminare cu leduri.

Detalii

Aranjamente centrale pentru masa din pene strut SL50101

Aranjamene centrale din spandex pentru masele de la restaurant cu 45 pene de strut albe , baza luminata , inaltime 1m . Sunt absolut superbe si confera foarte multa eleganta . Sunt ideale pentru nunta , creand o atmosfera unica , de vis... Nu este necesara conectarea la priza , functioneaza cu baterii . Produsul se poate inchiria sau cumpara . Pretul pentru inchiriere este 200 RON . Se recomanda folosirea unui singur aranjament central , pe masa invitatilor .

Detalii

Aranjamente cu pene strut in vaza mata de sticla Eiffel

Aranjament cu pene diverse culori , montate pe microfon , in vaze de sticla mata 80 cm tip Effel ; ele pot fi si iluminate cu leduri submersibile sau cu baze cu leduri. De la noi puteti achizitiona penele (18 pene mari 60 cm ) ,microfonul ,vaza , ledurile submersibile

Detalii

Coloane decor cu pene de strut SL50102

Coloane luminoase cu aranjamente din pene de strut albe, inaltime 2 , 4 m . Eleganta si rafinamentul conferit de aceste aranjamente sunt de neegalat si invitatii vor fi cu siguranta impresionati . Fiecare coloana are 110 pene de diverse lungimi . Este necesara conectarea la priza . Produsul se poate inchiria sau cumpara . Pretul pentru inchiriere este 750 RON . Se recomanda folosirea a 2 sau 3 bucati..

Detalii

Pene strut ALB SL50104-1

Doriti sa faceti un aranjament din pene de strut ? Nimic mai simplu , aveti la dispozitie un set de lux 30 pene , 15 intre 30 si 40 cm si 15 pene intre 55 si 60 cm . Penele sunt tratate , de cea mai buna calitate , pufoase - culoare alb.

Detalii

Pene strut CICLAME

Doriti sa faceti un aranjament din pene de strut? Nimic mai simplu, aveti la dispozitie un set de lux de 30 pene, 15 pene au lungimea intre 30 si 40 cm si 15 intre 55 si 60 cm. Penele sunt tratate, de cea mai buna calitate, pufoase - culoare Ciclame.

Detalii

Pene strut GRENA SL50104-8

Doriti sa faceti un aranjament din pene de strut ? Nimic mai simplu aveti la dispozitie un set de lux 30 pene , 15 intre 30 si 40 cm si 15 pene intre 55 si 60 cm . Penele sunt tratate , de cea mai buna calitate , pufoase - culoare burgundy .

Detalii

Pene strut GRI SL50104-5

Doriti sa faceti un aranjament din pene de strut ? Nimic mai simplu , aveti la dispozitie un set de lux 30 pene , 15 intre 30 si 40 cm si 15 pene intre 55 si 60 cm . Penele sunt tratate , de cea mai buna calitate , pufoase - culoare gri .

Detalii

Pene strut IVORY

Doriti sa faceti un aranjament din pene de strut? Nimic mai simplu, aveti la dispozitie un set de lux de 30 pene, 15 pene au lungimea intre 30 si 40 cm si 15 intre 55 si 60 cm. Penele sunt tratate, de cea mai buna calitate, pufoase - culoare Ivory (crem deschis).

Detalii

Pene strut MOV INCHIS SL50104-7

Doriti sa faceti un aranjament din pene de strut ? Nimic mai simplu , aveti la dispozitie un set de lux 30 pene , 15 intre 30 si 40 cm si 15 pene intre 55 si 60 cm . Penele sunt tratate , de cea mai buna calitate , pufoase - culoare bordeaux .

Detalii

Pene strut MOV SL50104-3

Doriti sa faceti un aranjament din pene de strut? Nimic mai simplu aveti la dispozitie un set de lux 30 pene ,15 intre 30 si 40cm si 15 pene intre 55 si 60cm. Penele sunt tratate, de cea mai buna calitate, pufoase - culoare mov.

Detalii

Pene strut NEGRU SL50104-4

Doriti sa faceti un aranjament din pene de strut ? Nimic mai simplu , aveti la dispozitie un set de lux 30 pene , 15 intre 30 si 40 cm si 15 pene intre 55 si 60cm . Penele sunt tratate , de cea mai buna calitate , pufoase - culoare negru .

Detalii

Pene strut ROZ SL50104-2

Doriti sa faceti un aranjament din pene de strut ? Nimic mai simplu , aveti la dispozitie un set de lux 30 pene , 15 intre 30 si 40 cm si 15 pene intre 55 si 60 cm . Penele sunt tratate , de cea mai buna calitate , pufoase - culoare roz.

Detalii

Pene strut TURQUOISE SL50104-6

Doriti sa faceti un aranjament din pene de strut? Nimic mai simplu aveti la dispozitie un set de lux 30 pene ,15 intre 30 si 40cm si 15 pene intre 55 si 60cm. Penele sunt tratate, de cea mai buna calitate, pufoase - culoare turquoise.

Detalii

Pene strut v culori

Puteti comanda si alte culori de pene, conform paletarului de culori din imagine. Comanda dureaza aproximativ o luna de zile. Set 30 pene din care: 15 bucati au lungimea intre 30 si 40 cm si 15 intre 55 si 60 cm. Penele sunt tratate, de cea mai buna calitate, pufoase - culori variate.

Detalii

Pene strut v culori

Puteti comanda si alte culori de pene, conform paletarului de culori din imagine. Comanda dureaza aproximativ o luna de zile. Set 30 pene din care: 15 bucati au lungimea intre 30 si 40 cm si 15 intre 55 si 60 cm. Penele sunt tratate, de cea mai buna calitate, pufoase - culori variate.

Detalii

 
 

Galerie foto

Dream Wedding

Dream Wedding

A sosit ziua mult visata, pe care ai asteptat-o atat de mult... Printre lumini si umbre calde, intr-o magica atmosfera a iluziilor si visului, veti fi voi doi, impreuna cu cei dragi si dorintele voastre de viitor.

Happy Birthday

Happy Birthday

O zi speciala pe care vrei sa o aniversezi intr-un mod special? Incearca sky-lanterns si surpriza invitatilor va fi una de proportii... Jocuri de culoare si lumini, bucuria lansarii si dorinte puse la pasirea pragului unui an nou vor fi darurile de ziua ta si amintiri de suflet.

Lovers Night

Lovers Night

Vrei doar pentru voi doi o seara magica, de neuitat? Incearca sa-i faci o declaratie de dragoste cu lampioane in forma de inima, ce vor purta iubirea voastra departe, in noapte. Lumanari, petale de trandafiri si totul devine incandescent.

Special Party

Special Party

Vrei sa dai un aer nou petrecerii tale? Incearca sa lansezi impreuna cu prietenii tai sky-lanterns, baloane sau tunuri de confetti. Cu siguranta toata lumea va tine minte aceasta petrecere...