Prima pagina Produse noi Instructiuni de folosire Termeni Contact
Cos cumparaturi

 

 

Platane cu leduri albe sau colorate

Aceste suporturi cu leduri functioneaza cu baterii, avand autonomie peste 12 ore de functionare. Se folosesc ca suport pentru vaze cu aranjamente florale sau pene, pentru iluminarea aranjamentului. In functie de setare, lumina poate fi constanta sau schimbatoare, de culoare alba, rosie, albastra sau verde. Diametrul este 20 cm si are leduri atat in centru cat si pe circumferinta.

46 RON / buc + TVA

ComandaInapoi la Decoratiuni - Decoratiuni cu LEDuri

PRODUSE RECOMANDATE

 
 

Galerie foto

Dream Wedding

Dream Wedding

A sosit ziua mult visata, pe care ai asteptat-o atat de mult... Printre lumini si umbre calde, intr-o magica atmosfera a iluziilor si visului, veti fi voi doi, impreuna cu cei dragi si dorintele voastre de viitor.

Happy Birthday

Happy Birthday

O zi speciala pe care vrei sa o aniversezi intr-un mod special? Incearca sky-lanterns si surpriza invitatilor va fi una de proportii... Jocuri de culoare si lumini, bucuria lansarii si dorinte puse la pasirea pragului unui an nou vor fi darurile de ziua ta si amintiri de suflet.

Lovers Night

Lovers Night

Vrei doar pentru voi doi o seara magica, de neuitat? Incearca sa-i faci o declaratie de dragoste cu lampioane in forma de inima, ce vor purta iubirea voastra departe, in noapte. Lumanari, petale de trandafiri si totul devine incandescent.

Special Party

Special Party

Vrei sa dai un aer nou petrecerii tale? Incearca sa lansezi impreuna cu prietenii tai sky-lanterns, baloane sau tunuri de confetti. Cu siguranta toata lumea va tine minte aceasta petrecere...