Prima pagina Produse noi Instructiuni de folosire Termeni Contact
Cos cumparaturi

 

 

Siraguri de cristale transparente

Folosite in special la decorarea arborilor cu cristale , numite MANZANITAS , aceste minunate siraguri de cristale cu lungimea de 1 m pot servi la realizarea oricarui tip de aranjamente pentru evenimente speciale , in combinatii cu flori sau pene si chiar si pentru decorurile de Craciun . Partea terminala este formata dintr-o lacrima de cristal mare,alba...

11.5 RON / buc + TVA

ComandaInapoi la Decoratiuni - Aranjamente cristale

PRODUSE RECOMANDATE

 
 

Galerie foto

Dream Wedding

Dream Wedding

A sosit ziua mult visata, pe care ai asteptat-o atat de mult... Printre lumini si umbre calde, intr-o magica atmosfera a iluziilor si visului, veti fi voi doi, impreuna cu cei dragi si dorintele voastre de viitor.

Happy Birthday

Happy Birthday

O zi speciala pe care vrei sa o aniversezi intr-un mod special? Incearca sky-lanterns si surpriza invitatilor va fi una de proportii... Jocuri de culoare si lumini, bucuria lansarii si dorinte puse la pasirea pragului unui an nou vor fi darurile de ziua ta si amintiri de suflet.

Lovers Night

Lovers Night

Vrei doar pentru voi doi o seara magica, de neuitat? Incearca sa-i faci o declaratie de dragoste cu lampioane in forma de inima, ce vor purta iubirea voastra departe, in noapte. Lumanari, petale de trandafiri si totul devine incandescent.

Special Party

Special Party

Vrei sa dai un aer nou petrecerii tale? Incearca sa lansezi impreuna cu prietenii tai sky-lanterns, baloane sau tunuri de confetti. Cu siguranta toata lumea va tine minte aceasta petrecere...