Prima pagina Produse noi Instructiuni de folosire Termeni Contact
Cos cumparaturi

 

 

Coloane decor cu pene de strut SL50102

Coloane luminoase cu aranjamente din pene de strut albe, inaltime 2 , 4 m . Eleganta si rafinamentul conferit de aceste aranjamente sunt de neegalat si invitatii vor fi cu siguranta impresionati . Fiecare coloana are 110 pene de diverse lungimi . Este necesara conectarea la priza . Produsul se poate inchiria sau cumpara . Pretul pentru inchiriere este 750 RON . Se recomanda folosirea a 2 sau 3 bucati..

2004.2 RON / buc + TVA

ComandaInapoi la Decoratiuni - Aranjamente PENE STRUT

PRODUSE RECOMANDATE

 
 

Galerie foto

Dream Wedding

Dream Wedding

A sosit ziua mult visata, pe care ai asteptat-o atat de mult... Printre lumini si umbre calde, intr-o magica atmosfera a iluziilor si visului, veti fi voi doi, impreuna cu cei dragi si dorintele voastre de viitor.

Happy Birthday

Happy Birthday

O zi speciala pe care vrei sa o aniversezi intr-un mod special? Incearca sky-lanterns si surpriza invitatilor va fi una de proportii... Jocuri de culoare si lumini, bucuria lansarii si dorinte puse la pasirea pragului unui an nou vor fi darurile de ziua ta si amintiri de suflet.

Lovers Night

Lovers Night

Vrei doar pentru voi doi o seara magica, de neuitat? Incearca sa-i faci o declaratie de dragoste cu lampioane in forma de inima, ce vor purta iubirea voastra departe, in noapte. Lumanari, petale de trandafiri si totul devine incandescent.

Special Party

Special Party

Vrei sa dai un aer nou petrecerii tale? Incearca sa lansezi impreuna cu prietenii tai sky-lanterns, baloane sau tunuri de confetti. Cu siguranta toata lumea va tine minte aceasta petrecere...